Bende herkes gibi cs 1.6 online oynamaktayim bazı serverlere girdigim zaman direk wall diye bana ban atıyorlar sebebi ise hiç ölmeden 20 adam vurmamdan kaynaklanıyor aslında hiç wall kullanmıyorum benim başarımın sırrı tecrübem ve oyun bilgimdir.
Örnegin.
1. Oyun ayarlarından mause hızını 1.8 e ayarlayın bu hız ne hızlı ne de yavaştır tam orta hızdır ( 1.9-1.7 de olabilir )
2. Karşıdaki oyuncuya ateş ederken kafaya ateş etmeye dikkat edin kafaya vuramıyorsanız ortadaki imleci rakipin ayaklarına gelecek şekilde ayarlayın bu sayede ateş ederken mermilerin kafaya sekmesine olanak sağlar.
3. Rakip oyuncunun bir duvarın veya bir cismin arkasında oldugunu anlarsanız duvara ateş edin böylece rakip oyuncunun enerjisi azalır eger şansınız varsa ölür
4.Oyunu oynarken kendinizi kasmayın rahat oynayın kendinizi bir pro olarak düşünün
5. Oyun bölümünde (mapda-haritada) gezerken tek bir nokraya bakmayın heryere bakmaya özen gösterin bunun cok faydası vardır neden derseniz hiç beklemediginiz yerden rakip sizi vurabilir
şimdilik bu kadar eger sizinde eklemek istediginiz yerler varsa yazabilirsiniz...
Başka bir anlatımda görüşmek üzere