Wolfteam nakit hilesi videolu anlatım wolf team nakit hilesi indir izle
Yazar
Mesaj Sayısı : 428 Tecrübe : 1091 Rep Puanı : 29 Kayıt Tarihi : 07/07/11 Yaş : 32 Nerden : Bilmem Lakap : gececi
Konu: Wolfteam nakit hilesi videolu anlatım wolf team nakit hilesi indir izle Cuma 15 Tem. - 23:41:52
Hile Çalışmamaktadır. Yeni Hileler Çıktıkça Sizlerle Paylaşacağız. Bizi Takip Edin wolfteam nakit hilesi wolftim den ucuz silah almanıza yarar.
1- Wolfteam'e girin 2- Dükkan'a gelin 3- Silah menusunden elverci veya başka tarzda nakıtlı sılah secın 4- Karşılaştıra tıklayın 5- Tıkladıktan sonra GÜNLÜK'e gelin 6- Günlükte (2 tane aynı mazeme olacak) 7- Nakitle satılan mazemeye gelin ve orda karşılaştır demiştik burda iptal yapıyoruz 8- Şimdi sizi gene silah yerine attı 9- Satın al dıyoruz ve 1000 Nakitlik şey 100 Nakite dönüyor 10- Alıyoruz ıstedıgımız kadar.
Not: Alıntıdır arkadaslar ise yarayıp yaramadıgını tam bilemem ama videoları izleyiniz denilenleri
Yapınız
NOT : SILAHA KARSILASTIR VERDIKTEN SONRA GUNLUKTEN ALTINLA SATILANI SEÇERSENİZ YA 10.000 ALTIN YADA 100.000 ALTINA TUM NAKITLI EŞYALARI ALABILIRSINIZ
Videolu Anlatım
Wolfteam nakit hilesi videolu anlatım wolf team nakit hilesi indir izle